Resolem problemes relacionats amb el control del soroll i creem espais d’alta qualitat acústica abordant tot tipus de projectes: des de la fase de disseny o la detecció d’una incidència fins l’execució o seguiment d’obra i la certificació tècnica final.

 

 

 

Serveis i camps d'actuació

Sales per a música, veu i dansa Sales per a música, veu i dansa

Teatres, auditoris, sales d’exposicions, museus, biblioteques…

Estudis d’enregistrament Estudis d’enregistrament

Disseny i implementació d’estudis d’enregistrament, mescla i post-producció de so. Aïllament i condicionament acústic i definició d’instal·lacions.

Medi ambient Medi ambient

Planificació d’infraestructures.
Mapes i estudis d’impacte acústic.

Control del soroll i les vibracions Control del soroll i les vibracions

Maquinària i industria.
Apatallament, encapsulament i silenciadors acústics. Sistemes anti-vibratoris.

Oci i restauració Oci i restauració

Locals d’oci i restauració.
Aïllament acústic al soroll aeri i tractament acústic de maquinària.

Limitadors acústics Limitadors acústics

Limitació i control del nivell màxim d’emissió en locals d’oci i restauració.

Medicions i peritatges Medicions i peritatges

Mesuraments acústics i de vibracions. Nivells d’immissió, potència acústica de maquinària, aïllament acústic enfront al soroll aeri i d’impactes, temps de reverberació…

Formació i I+D Formació i I+D

Cursos de formació per a empreses i entitats ambientals de control. Projectes d’investigació i desenvolupament de productes.

Opinions

Què opinen de nosaltres els nostres clients

Àurea Acústica va dissenyar, planificar i executar el 100% de l’aïllament i el condicionament acústic de Tasso Laboratori de so, plenament ajustat al pressupost i els terminis convinguts. El resultat final va ser excel·lent. Gràcies a la seva feina, la nostra tasca diària de restauració i post-producció sonora parteix del millor nivell possible.

Enric Giné, responsable de Tasso Laboratori de so

- Enric Giné

Àurea Acústica ens ha demostrat sempre la seva professionalitat i capacitat de resposta. Aprecio especialment el seu enfocament pràctic per a resoldre situacions. Es pot comptar amb ells per a oferir un excel·lent servei amb valor afegit.

Diana Calicó, arquitecta tècnica i paisatgista

- Batlle i Roig Arquitectes

Des del punt de vista tècnic i científic el servei és impecable donat que es tracta de professionals qualificats i experimentats, però pel que fa al nostre cas, a més, valorem la empatia que ens van manifestar des del primer moment en conèixer la nostra problemàtica i la implicació personal que abasta des de consells fins a valoracions i assessoraments que tenen en compte les diferents vessants que hi conflueixen en qualsevol procés.

Bernat Navarro Porter, veí afectat.

- Bernat Navarro Porter