La nostra relació amb la docència és estreta. Portem més de quinze anys impartint classes d’enginyeria, màsters, cicles i cursos de formació. També hem impulsat i desenvolupat importants projectes de I+D, primer des de la universitat i ja fa més de deu anys des d’Àurea Acústica. Els articles fruït d’aquestes investigacions han estat publicats en importants congressos i revistes del sector.

Cursos per a empreses

Realitzem cursos per a empreses sobre temàtiques relacionades amb l’acústica, el control del soroll i les vibracions, sempre adequant el temari a les necessitats concretes del client.

Cursos per a entitats ambientals de control

Realitzem cursos i monogràfics teòrico-pràctics sobre normes ISO o altres procediments de mesura. Assessorem sobre aspectes tècnics i procediments per a obtenir acreditacions com ENAC o EPCA.

Investigació i desenvolupament de productes

Portem a terme projectes d’investigació i de desenvolupament de productes relacionats amb els camps de l’acústica, el control del soroll i les vibracions.

Opinions

Àurea Acústica va participar en el programa de recerca de l’Institut d’Estudis Catalans que portà a la creació, amb disseny científic, d’un nou instrument musical, la barítona, company baix de la tenora. S’ocupà del desenvolupament –disseny i programari– d’un nou banc de mesura de la  impedància acústica, adequat tant per a la barítona com per a la tenora –objecte d’un altre programa de recerca de l’IEC. El grau de resolució possible així com  la precisió assolida van representar un avenç significatiu en el component experimental implicat en la recerca.” Joaquim Agulló i Batlle, Dr. Enginyer Industrial, Responsable dels programes de recerca de la barítona i de la tenora.

Qui som i què fem

A Àurea Acústica creem recintes d’alta qualitat acústica i resolem problemes relacionats amb el control del soroll. Per veure més extensament qui som i què fem pots visitar la nostra home. També trobaràs els serveis que oferim i una sel·lecció de projectes realitzats.

Contacta amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres per telèfon o a l’adreça següent:

Av. del Parc Tecnològic 7

08290 Cerdanyola del Vallès

email: info@aurea-acustica.com

Tel. 931727891/659590737